Verbouw

Van zolder tot volwaardige verdieping of van garage tot bijkeuken? Wij helpen!
Uw verbouwing uit laten voeren door Hendriksen Bouw

Woonwensen en situaties kunnen veranderen. Zo kan de behoefte ontstaan om uw huis of bedrijf te verbouwen. Wilt u die niet-geïsoleerde zolder nu eindelijk eens omtoveren tot een volwaardige verdieping met dakkapel? Of wilt u die grote garage ombouwen naar een luxe bijkeuken of kantoor? Hendriksen Bouw helpt u graag bij deze realisatie.

Niet alleen voor grote, rigoureuze verbouwingen kunt u ons inschakelen maar ook voor bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe badkamer. Wij verrichten daarbij graag de bijkomende werkzaamheden zoals kit-, schilder- en installatiewerk voor u.

Zoals bij al onze andere diensten staat ook bij verbouw kwaliteit centraal. Dit geldt niet alleen voor werk en materiaal maar ook voor planning, administratie en veiligheid. U krijgt wat u vraagt.
Wij weten dat verbouwen impact kan hebben op uw dagelijks leven. Hendriksen Bouw probeert daarom de overlast altijd tot een minimum te beperken. Wij werken en u kunt gewoon blijven wonen.

Verbouwen

Van zolder tot volwaardige verdieping, van garage tot bijkeuken, van woonruimte tot bedrijfsruimte? Hendriksen Bouw kan ingeschakeld worden voor zowel kleine als grootschalige verbouwingen.

Prijs op maat

U krijgt een duidelijke offerte. Wij bouwen voor u op maat, wij berekenen voor u op maat. Extra wensen, gewijzigde of onvoorziene omstandigheden en eventuele meevallers worden uiteraard in overleg verrekend.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Hendriksen Bouw op nummer 1. Dit geldt niet alleen voor werk en materiaal maar ook voor planning, administratie en veiligheid. U krijgt wat u vraagt.

Bekijk onze reeds afgeronde verbouw-projecten