Aangenaam,
Wij zijn Hendriksen Bouw

Het aannemersbedrijf voor
Doetinchem en omgeving.
Hendriksen Bouw helpt u graag bij nieuwbouw, het verbouwen, renoveren en onderhouden van alles in en om uw woning of bedrijfsruimte.

Wij zijn Hendriksen Bouw

Met grote passie werken wij aan traditionele kapconstructies, moderne veranda’s of het renoveren van een karakteristieke jaren 30 woning of een gedateerde badkamer. Ook de afbouw van een nieuwbouwproject gaan wij niet uit de weg.

Ons werk

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan verschillende projecten, van klein tot grootschalig. Wilt u een idee krijgen van onze werkwijze?

Bekijk ons werk

Hendriksen Bouw: aannemersbedrijf

Onze klanten zijn divers; zowel particulier als zakelijk en geen project is hetzelfde.
Wij leveren maatwerk afgestemd op uw wensen en behoeften.
Afspraak

Voor Hendriksen Bouw geldt: afspraak is afspraak. Iedere samenwerking begint met een goed gesprek. Wij gaan graag met u om tafel om adviezen en afspraken op papier te zetten.
Het draait om interactie, goed overleg en naar elkaar luisteren. Alleen zo kunnen we voor onze klanten het meest optimale resultaat behalen.

Allround

Hendriksen Bouw beschikt over materialen en gereedschappen van uitstekende kwaliteit om iedere klus te klaren. Ook is er de beschikking over een groot netwerk van vakbekwame specialisten om u volledig te ontzorgen. Graag fungeren wij als spin in het web bij uw bouw- en verbouwplannen en denken met u mee over indeling, bouwstijl en planning. Of het nu gaat om complete bouw of renovatie, of het vervangen van een tegelwand of sanitair, wij zijn graag uw partner.

Kwaliteit

Hendriksen Bouw staat voor kwaliteit. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het offerte stadium zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. En hoewel de ‘nazorg’ een vanzelfsprekende service is, is dit vaak niet nodig omdat het zowel uw als onze wens is om de werkzaamheden in één keer goed te doen. Wij werken netjes, zijn altijd bereikbaar en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Duurzaamheid

Wij staan voor duurzaamheid.

Ontmoet de mensen achter Hendriksen Bouw

Jeffrey

Timmerman / metselaar

Toon

Timmerman

Wilfried

Metselaar / tegelzetter

Niek

Timmerman / metselaar

Joost

Timmerman

Niels

Eigenaar

Fabian

Timmerman

De ervaring van onze klanten

Ik ben heel blij met de dakkapel die geplaatst is door Hendriksen Bouw. Vooraf is de opdracht tot plaatsing goed doorgesproken, waarbij hun vakbekwaamheid tot uiting kwam. Ook was ik over de prijs-kwaliteitsverhouding tevreden!- Peter, Doetinchem
Er wordt ruim van te voren een planning gemaakt. Alle personen die meewerken zijn er van op de hoogte en er bewust van wanneer welk onderdeel klaar moet zijn. Er wordt zeer geordend gewerkt en ervaring is zeker aanwezig. Er wordt snel gereageerd op vragen en extra wensen zijn flexibel meegenomen in het totaalplan.- Frank, Hoog-Keppel
Wij zijn erg te spreken over de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van uitvoering.- Fam. Visser, Gaanderen

Geïnteresseerd? Wij kijken er naar uit samen te werken!

Heeft het bekijken van onze projecten uw interesse gewekt? Neem gerust contact op voor meer informatie. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.