Renovatie

We behouden karakteristieken en combineren dit met moderne, duurzame vernieuwingen.
Combineren van karakteristieken met hedendaags woongenot

Vooroorlogse panden zijn populair; ze hebben een statige maar toch ook vaak warme en klassieke uitstraling die zeer geliefd is. Helaas voldoen vaak veel van deze woningen en bedrijfsruimten echter niet meer aan hedendaagse normen voor isolatie, elektra en gebruiksgenot.

Hendriksen Bouw beschikt over de kennis en kunde wat betreft renovatie. Van constructiewijze tot het renoveren en toepassen van kleinere details, we beschikken over de juiste vakmensen, gereedschappen en materialen.

Wij concentreren ons altijd op het behoud van karakteristieken en combineren dit met hedendaagse, duurzame vernieuwingen. Of het nou gaat om een statig bedrijfspand of een landelijke boerderij.

Renoveren

Klassieke panden zijn populair maar voldoen vaak niet aan hedendaagse normen voor woongenot. Wij combineren karakteristieken met moderne vernieuwingen.

Plan op maat

Net zoals bij nieuwbouw of een andere verbouwing, vinden wij het van belang dat er ook bij het renoveren een duidelijk plan vooraf gemaakt wordt.

Vakmensen

Het renoveren van een woning of bedrijfspand vraagt om kennis en bekwaamheid. Hendriksen Bouw zorgt voor de specialist, van isolatie tot dakgoot.

Bekijk onze reeds afgeronde renovatie-projecten