Onderhoud

Goed onderhoud aan binnen- en buitenzijde vergroot het woongenot en de waarde van het pand.
Niet alleen specialist in bouw maar ook in onderhoud

Onderhoud van een woning is niet alleen van belang voor woongenot maar ook voor het behoud of vermeerdering van de woningwaarde of uw bedrijfspand. Denk aan het vervangen van kozijnen, het afhangen van nieuwe deuren, gezichtsbepalend houtwerk, dakgoten, boeiborden en dakkapellen maar ook kleinere, incidentele klusjes. Hendriksen Bouw kunt u inschakelen voor het plaatsen hiervan, het vervangen en onderhouden ervan. Op deze manier waarborgen we de waarde én het woongenot van uw woning.

Door een regelmatige onderhoudsbeurt voor uw woning of bedrijfsruimte verbetert u niet alleen het gebruiksgenot en de waarde, maar voorkomt u ook grote, vaak onvoorziene kosten. Bij achterstallig onderhoud ontstaat er bijvoorbeeld (hout)rot of lekkage.

Vraagt u zich af welk onderhoud nodig is voor uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vergroot woongenot en woonwaarde

Goed onderhoud aan binnen- en buitenzijde vergroot het woongenot en de woningwaarde.

Kostenbesparing

Door het tijdig uit laten voeren van onderhoud voorkomt vaak u grote, onvoorziene kosten, waar u anders later wellicht mee geconfronteerd was geweest.

Onderhoudsklussen

U kunt ons voor verschillende onderhoudsklussen inschakelen; van het vervangen van deuren en dakgoten tot kleinere, incidentele klussen.

Bekijk onze laatste onderhoud-projecten

Renovatie dak

Volledige dakrenovatie en verbetering van uitstraling