Installatie

Wij verzorgen ook installatie-werkzaamheden voor u, van het plaatsen van stopcontacten tot het vervangen van een CV-ketel
Omdat bij bijna ieder bouwproject ook installatiewerk komt kijken

Bij praktisch ieder bouwproject, of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie, worden installatiewerkzaamheden toegepast. Denk aan het verplaatsen van een stopcontact tot het aanleggen van een afvoer voor een nieuw toilet.
Omdat Hendriksen Bouw de zorg volledig voor u uit handen wil nemen, bestaat ons netwerk ook uit gespecialiseerde installateurs. Wij sturen altijd een installateur die bekwaam is in breed scala aan elektrotechnische installatiewerkzaamheden zodat u kunt rekenen op een betrouwbare en gespecialiseerde vakman. Deze installateurs staan allen voor kwaliteit en vakmanschap; van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel, vervanging van radiateurs en onderdelen van het sanitair.

Hendriksen Bouw houdt graag alle werkzaamheden in eigen hand, daardoor zijn er korte lijnen en duidelijke communicatie. U heeft altijd één aanspreekpunt voor uw nieuwe meterkast, de vernieuwde gasleiding of de stopcontacten die verplaatst moeten worden. In heel Gelderland, bijvoorbeeld regio Doetinchem, kunt u voor deze diensten bij ons terecht.

Bouw is niet alleen bouw

Bij vrijwel alle bouwwerkzaamheden komt ook installatiewerk kijken, of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie, van woning tot bedrijfspand.

Creativiteit

Soms is een aanpassing nodig; samen brainstormen we naar nieuwe ideeën en inzichten.

Vakinstallateurs

Onze installateurs staan allen voor kwaliteit en vakmanschap; van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel, het sanitair tot een update van een centrale verwarming.