Badkamers

Is uw badkamer gedateerd, is uw situatie veranderd of heeft u een nieuwe woning gekocht waarvan het sanitair niet naar uw smaak is? Wij helpen u graag; van het ontwerp tot aan het plaatsen van de kleine details.
Hendriksen Bouw: úw partner voor verandering van uw badkamer

Soms is een badkamer aan vernieuwing toe; omdat uw badkamer gedateerd is, uw situatie is veranderd of wanneer het sanitair van uw nieuw gekochte woning niet uw smaak is. Hendriksen Bouw uit Doetinchem helpt u hier graag bij.

Wij ontzorgen u in het hele traject. Denk hierbij aan de eerste stap van het maken van een ontwerp en indeling tot aan het plaatsen van kleine details zoals de kranen. Uiteraard letten wij hierbij op de kosten, zoeken we altijd naar duurzame oplossingen en zorgen wij voor de beste vakmensen. Wij begeleiden daarnaast in de onderhandelingen met de leveranciers tot het plaatsen en ophalen van een container voor het afvalmateriaal.

Ook kunt u bij ons terecht als u enkel één badkameronderdeel wilt vervangen. Wij zorgen voor het afvoeren van uw oude spullen maar ook het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, de douche- of badkraan, een douchewand, wastafels, een complete cabine of verwarming, aldanniet in de vorm van een fraai design radiator of aangename vloerverwarming.

Wij denken met u mee

Graag denken wij met u mee hoe u de badkamer het best in kunt richten of wat in uw situatie de beste oplossing is. Uiteraard letten wij hierbij op de kosten en zoeken we altijd naar een duurzame oplossing.

Vakmensen

Afwerking is niet alleen voor een woonkamer van belang, maar net zo goed voor de badkamer. Wij zorgen voor een uitstekende stucadoor die het juiste stucwerk toepast en ook het tegelwerk vraagt om een specialist.

Wij ontzorgen u

Hendriksen Bouw neemt uw zorgen uit handen en begeleidt het hele proces; van de onderhandelingen met de leveranciers, de uitvoering van de werkzaamheden tot het plaatsen en ophalen van een container voor het afvalmateriaal.

Bekijk onze reeds afgeronde badkamer-projecten