Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouw-plannen? Dan is het verstandig om Hendriksen Bouw er al in een vroeg stadium van uw voorbereidingen te betrekken.
Ook de bouw van een nieuwbouw-project gaan wij niet uit de weg!

Heeft u nieuwbouw-plannen wat betreft een woning of bedrijfspand? Of denkt u aan andere projecten die al snel onder nieuwbouw geschaald kunnen worden, zoals een schuur, garage of veranda? Dan is het verstandig om Hendriksen Bouw er al in een vroeg stadium van uw voorbereidingen te betrekken.

Wij gaan graag met u, en uw eventuele architect, om tafel om te adviseren en ervoor te zorgen dat uw persoonlijke wensen goed realiseerbaar zijn. Wij denken met u mee, adviseren u en voeren alles uiteraard in goed overleg uit.

Voor al onze nieuwbouw-projecten geldt dat wij op een prijsbewuste en duurzame manier te werk gaan. U krijgt een duidelijke offerte; wij bouwen voor u op maat, wij berekenen voor u op maat. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt zowel voor kwaliteit in vaklieden die ervaring hebben in alle soorten nieuwbouw als het gebruik van materiaal van hoge, duurzame kwaliteit, veiligheid en administratie. Op deze manier komt u in samenwerking met Hendriksen Bouw niet voor verrassingen te staan.

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouw-plannen? Wij gaan graag met u om tafel om te adviseren en ervoor te zorgen dat uw persoonlijke wensen realiseerbaar zijn. Wij denken met u mee, adviseren u en doen alles uiteraard in goed overleg.

Prijs op maat

U krijgt een duidelijke offerte. Wij bouwen voor u op maat, wij berekenen voor u op maat. Extra wensen, gewijzigde of onvoorziene omstandigheden en eventuele meevallers worden uiteraard in overleg verrekend.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Hendriksen Bouw op nummer 1. Dit geldt niet alleen voor werk en materiaal maar ook voor planning, administratie en veiligheid U krijgt wat u vraagt.